Användarkonto

Uppdaterad

Som privatkund kan du handla på vår sajt antingen med ett användarkonto eller via snabbkassa.

Skapa användarkonto för privatperson

Gör så här för att skapa ett användarkonto på Bokus:

1. Klicka på "Mina sidor" som du hittar i menyn överst på startsidan.
  2. Gå sedan till "Skapa konto" och klicka på "För privatperson".
  3. Skriv in den e-postadress du vill använda som användarnamn och välj sedan ett lösenord.

Logga in på användarkonto

Gör så här för att logga in på ditt användarkonto på Bokus:

1. Klicka på "Mina sidor" som du hittar i meny längst upp på startsidan.
  2. Gå in i inloggningsrutan och skriv in ditt användarnamn och ditt lösenord.

Du kommer till inloggningssidan igen när du går till kassan eller när du använder en funktion som kräver inloggning, t ex "Recensera en bok".

Om du har varit inne på "Mina sidor" och sedan går till kassan kan du av säkerhetsskäl behöva logga in en gång till.
Skriv in ditt användarnamn och lösenord igen i inloggningsrutan.

Fördelar med användarkonto

Det finns en hel del fördelar med att skapa och använda ett användarkonto.

• Om du har ett användarkonto finns din personliga kundinformation och din orderhistorik tillgänglig att se på "Mina sidor" när du handlar i inloggat läge.
  • Du kan också se om du har något tillgodo kopplat till ditt konto.
  • Du ser dina köp av e-böcker i din digitala bokhylla. Du ser också vilket Bokus Play-abonnemang du har.
  • På ditt användarkonto finns sammanställningen av de böcker du bevakar eller har sparat som favoriter. Du hittar också information om vilka Nyhetsbrev du prenumererar på.

Ändra användarnamn och lösenord

• Användarnamn:
    Användarnamnet du valde när du skapade ditt konto hos oss är unikt och går inte att ändra. Du behöver skapa ett nytt användarkonto om du vill ändra ditt användarnamn.
    Observera att du endast kan välja din e-postadress som användarnamn.

Den historik som finns på ditt nuvarande användarkonto följer inte med om du skapar ett nytt konto.
  • Ändra lösenord:
    Gå in på ”Mina sidor” om du vill ändra ditt lösenord, eller klicka här för att komma direkt till inloggningen: https://www.bokus.com/cgi-bin/log_in_real.cgi

1. På "Mina sidor" klickar du på "Ändra lösenord".
  2. I fälten som kommer upp fyller du i uppgifter och klickar sedan på "Spara ändringar".

• Glömt lösenord
  1. Klicka på "Mina sidor" för att komma till inloggning, eller gå direkt till inloggningen; : https://www.bokus.com/cgi-bin/log_in_real.cgi
  2. Klicka sedan på "Glömt lösenord eller användarnamn" så kommer du till "Återställ lösenord".
  3. När du fyllt i din e-postadress skickas en länk via e-post där du kan byta ditt löasenord.
    Tänk på att du behöver använda den e-post du angav då du skapade ditt konto.

• Saknar tillgång till e-postadress

Om du inte har tillgång till den e-postadress som är registrerad som ditt användarnamn kontakta vår kundservice.