Återbetalning vid avbokning

Uppdaterad

När hel eller del av beställning avbokas, antingen av dig eller av Bokus sker följande hos Klarna:

Avboka hel beställning återbetalning

• När hel beställning som ännu inte är hanterad avbokas och valt betalningssätt är kort eller direkt banköverföring, betalas beloppet tillbaka till ditt bankkonto via Klarna.
  • Det kan ta 1-2 bankdagar innan det återbetalade beloppet finns på ditt konto.
  • I din Klarna-app eller på "Mina sidor" får betalordern status "Avbruten".
  • Har du valt faktura som betalningssätt makuleras den.
    Betalordern i Klarna får status "Avbruten".

Avboka del av beställning återbetalning

• När del av beställning som ännu inte är hanterad avbokas och valt betalningssätt är kort eller direkt banköverföring, betalas delbeloppet tillbaka till ditt bankkonto via Klarna.
  • Det kan ta 3-5 bankdagar innan det återbetalade beloppet finns på ditt konto.
  •  I din Klarna-app eller på "Mina sidor" ser du att beloppet på betalordern har ändrats.
  • Har du valt faktura som betalningssätt minskas beloppet på fakturan som ska betalas.

Tiden för en återbetalning varierar beroende på vilken betalningsmetod som använts samt om du har ett bankkonto kopplat till Klarna

Om du inte har något konto kopplat till Klarna kan du bli ombedd att först fylla i ett formulär med kontouppgifter för återbetalning.

För vidare frågor om återbetalning och för alla frågor gällande betalningar vänligen kontakta Klarnas kundservice.

Läs mer om återbetalning vid retur