Avsluta abonnemang på Bokus Play

Uppdaterad

Gör så här för att avsluta ditt abonnemang eller din provperiod:

• Logga in på "Mina sidor" på Bokus.
  • Gå till fliken "Bokus Play".

• När du har klickat på Bokus Play, finner du all information angående ditt abonnemang.
    För att avsluta trycker du på "Säg upp".

• Ditt abonnemang är nu avslutat.
    Du får ett bekräftelsemejl på att det är gjort.
    Du får en bekräftelse oavsett om det är vi som avslutar det i våra system eller om du själv avslutar det via "Mina sidor."
  • Om det har skett en debitering, kommer du att kunna utnyttja tjänsten för den period som du har betalat för.
  • Har du en provperiod kommer abonnemanget att avslutas direkt och du har inte längre tillgång till resterande dagar.
  • Upplever du problem med avslutet ta kontakt med kundservice via kontaktformulär nedan.

Tillbaka till Bokus

Guide taggad med: avslut avsluta säga upp uppsägning