Beställa

Uppdaterad

Så här gör du när du har bestämt dig för dina varor och går vidare till kassan.

Varukorg
Kontrollera att du har det du vill ha i varukorgen.

Presentinslagning
Du kan få böcker inslagna i fin presentförpackning, som du kan skriva en personlig hälsning på och som vi printar på en fin etikett. Det kostar 25 kr.

Klicka på "Lägg till presentinslagning".
Läs mer om presentinslagning.

Presentkort / kampanjkod
Registrera eventuell kampanjkod och/eller eventuellt presentkort.
Läs mer om presentkort.
Läs mer om kampanjkod.

Leveranssätt
Välj leverans:
- Leverans till Instabox paketskåp
- Hemleverans med Budbee
- Utlämningsställe Schenker
- Postleverans med PostNord
- Postleverans gratis med CityMail eller PostNord
  (gratisalternativet visas endast om beställningen överstiger 159 kr)

Leveranstid och pris för respektive leveranssätt framgår i kassan.

Slutför köp
Registrera e-postadress och postnummer under ”Dina uppgifter”, och klicka sedan på fortsätt.
Observera att den e-postadress du anger här är den adress till vilken Klarna kontaktar dig.

Kontrollera att dina uppgifter stämmer, om du redan är registrerad hos Klarna.

Annan leveransadress
Gör så här om du vill skicka boken till någon annan men själv stå för betalningen:

1. Använd fältet ”Leverans” under ”Slutför köp”
  2. Klicka på den lilla svarta rutan som är ibockad.
  3. I det fönster du får upp är dina egna uppgifter förifyllda. Ändra till annan mottagare och adress enligt önskemål och bekräfta.

Betalningssätt
Välj betalningssätt och klicka dig vidare via ”Gå till betalning”.
Läs mer om betalning och betalningsalternativ.

Observera att du genom att klicka på "Gå till betalning" godkänner Klarnas Användarvillkor och bekräftar att du har läst Klarnas Dataskyddsinformation och Cookiepolicy. Du godkänner även villkoren för Bokus AB.

Betalfrågor
Våra betalningar hanteras av vår samarbetspartner Klarna.
Läs mer om betalning eller kontakta Klarnas kundservice om du har frågor.

Orderbekräftelse
När du väl har slutfört ditt köp i kassan får du en bekräftelse på ditt köp. Bekräftelsen skickas även till den e-postadress som du har registrerat.

På orderbekräftelsen ser du leveranstid och leveranssätt, och kan kontrollera att dina egna uppgifter stämmer.

Orderbekräftelse på mejl:

Om du inte har fått en orderbekräftelse men ser att summan för köpet är reserverad kan det bero på att fel e-postadress är angiven  eller så har beställningen av någon anledning inte gått igenom.

Reservationen på ditt bankkonto tas bort  och Klarnaordern avbokas inom ett par dagar om beställningen inte har gått igenom.

Kontakta kundservice via kontaktformulär nedan om du behöver hjälp med din beställning.

Avbokning och ändring
Du kan avboka delar av eller hel order.
Du kan inte ändra antal eller lägga till titlar.

Gör så här för att avboka en beställning och du har handlat inloggad på ditt användarkonto:

1. Logga in på ”Mina sidor”.
  2. Gå sedan till ”Beställningar” och klicka in dig på rätt order.
  3. Klicka på ”Avbeställ” vid den titel du vill avboka.

Ändringar kan göras fram till dess att din order börjar plockas. Om det är för sent att avboka framgår det på din orderinformation:

Gör så här för att avboka en beställning och du har handlat via snabbkassan:

1. Kontakta vår kundservice via kontaktformuläret nedan.
  2. Ange ditt ordernummer.
  3. Ange titel på den bok eller de böcker du vill avboka.
  4. Ange artikelnummer (ISBN-nummer), 13 siffror, på den bok eller de böcker du vill avboka.

Ju mer kompletta uppgifter vi får in, desto fortare kan vi hantera ditt ärende.