Betalningsalternativ i kassan

Uppdaterad

Vid köp av fysiska böcker i vår e-handel erbjuder vi betalning via Klarna.

Betalningsalternativ i kassan

När du är nöjd med varorna i din varukorg är det dags att slutföra köpet i kassan.

1. Först registrerar du eventuellt presentkort och/eller kampanjkod.
    Läs mer om presentkortsbetalning.
  2. Du kan även välja presentinslagning. Det kostar 25 kr.
    Läs mer om presentinslagning.
  3. Sedan väljer du leveranssätt.
    Läs mer om de olika fraktalternativ vi har.
  4. Registrera e-postadress och postnummer under ”Dina uppgifter”, och klicka sedan på fortsätt.
    Om du vill skicka boken till någon annan, väljer du det under "Leverans". Klicka på "Ändra".
  5. Vilka betalsätt som är aktuella för dig hittar du under "Betalningssätt"
    Det är Klarna som väljer vilka som visas för dig.
    Läs mer om betalsätt hos Klarna eller kontakta Klarnas kundservice om du har frågor.
  6. Slutför köpet genom att klicka på ”Gå till betalning”.
  7. Genom att klicka på "Gå till betalning" godkänner du Klarnas Användarvillkor och bekräftar att du har läst Klarnas Dataskyddsinformation och Cookiepolicy.
    Du godkänner även villkoren för Bokus AB.

Mer information om fakturabetalning och kortbetalning