Bokus Play-rabatter och förmåner på Bokus och Akademibokhandeln

Uppdaterad

Dina förmåner som registrerad medlem i Akademibokhandelns vänner och Bokus Play-abonnent är:

• Alltid 5% rabatt på Bokus.
  • Alltid 10% rabatt hos Akademibokhandeln.
  • Alltid 30% rabatt på presentpapper och snören hos Akademibokhandeln.
  • Alltid fri frakt online hos Bokus och Akademibokhandeln.

Gäller rabatterna på alla mina köp hos Akademibokhandeln och på Bokus?

På Akademibokhandeln gäller rabatterna på alla ordinarie priser.
Undantag är presentkort, studentprissatta böcker, Låna & Läs, beställningsvaror och frimärken.
Rabatten kan inte heller kombineras med andra erbjudanden.

På Bokus gäller rabatten på ordinarie priser men inte på e-böcker, nedladdningsbara ljudböcker, och plus- och kampanjpriser.
Rabatten kan inte heller kombineras med andra erbjudanden.

Hur du får tillgång till förmånerna:

Ditt Bokus Play-abonnemang ger dig automatiskt 5% rabatt på ordinarie priser samt fri frakt på Bokus oavsett värde, när du handlar i inloggat läge.

För att få tillgång till rabatter och förmåner på Akademibokhandeln loggar du in på Bokus Play via "Mina sidor" på Bokus, och klickar på länken "Aktivera mina förmåner hos Akademibokhandeln".

Du kan även aktivera dina förmåner via "Mina sidor" på Akademibokhandelns hemsida.

Vad händer med mina rabatter och förmåner om jag avslutar Bokus Play?

Skulle du avsluta ditt Bokus Play-abonnemang förlorar du dina rabatter och förmåner efter det att din förbetalda tid har tagit slut.

Vad innebär det att vara medlem i Akademibokhandelns vänner?

Som medlem i Akademibokhandelns vänner får du vänpriser på utvalda titlar.
Du får också olika typer av läsinspiration och boktips, både på sådant du redan vet att du gillar, men också sådant du ännu inte har upptäckt.

Du får inbjudningar till tävlingar, intressanta evenemang och författarträffar. Några gånger per år bjuder vi även in våra medlemmar till vändagar med extra bra priser på hela eller delar av sortimentet – bara för medlemmar.

Medlemskapet är  gratis.

Läs mer om vad det innebär att vara medlem hos Akademibokhandeln.

Gör så här för att registrera dig för dina förmåner via Bokus:

• Logga in på "Mina sidor" på Bokus och gå till fliken Bokus Play.

• Välj "Aktivera dina rabatter och förmåner hos Akademibokhandeln"

• När det är aktiverat kommer du hit, om du har samma e-postadress angiven på "Mina sidor" hos Akademibokhandeln som du har på Bokus Play.

Gör så här för att registrera dig för dina förmåner via Akademibokhandeln.se:

Vi rekommenderar att alltid gå in och aktivera Bokus Play först via Bokus hemsida innan du startar aktiveringen för rabatter och förmåner.

Annars kan du starta tjänsten genom att aktivera abonnemanget i steget när du blir slussad till Bokus, se nedan.

• Börja med att logga in på "Mina sidor" på Akademibokhandeln.se och klicka på "Gå till Bokus Play".

• Du slussas då vidare till Bokus hemsida. Här kan du välja att aktivera ett abonnemang eller logga in på befintligt användarkonto på Bokus.

• När du har valt att logga in med ditt befintliga konto eller skapa ett konto, kommer du vidare till inloggningssidan.
  • När du har loggat in är du automatisk godkänd i aktiveringen för dina förmåner.

Om du upplever du problem med aktiveringen, kontakta Akademibokhandelns kundservice för att få hjälp med aktiveringen.

Tillbaka till Bokus

Till Akademibokhandelns hemsida