CityMail postleverans gratis

Uppdaterad

Om du väljer att handla för över 159 kr kan du välja alternativet "Postleverans Gratis" i kassan.

Genom att välja alternativ "Postleverans Gratis" får du din leverans antingen med CityMail eller med PostNord.

Leverans med CityMail sker till de postnummer där de har utdelning.

Små paket delas ut i din brevlåda.
Om försändelsen inte går ner i brevlådan ringer brevbäraren på din dörr.
Om du inte är hemma lämnas paketet utanför din dörr.
Vare sig försändelsen har delats ut i brevlådan eller lämnats utanför din dörr, får du ett SMS med information om att leverans har skett.

Större paket som inte kan levereras på något av dessa sätt skickas vidare till utlämningsställe - CityMail samarbetar i dessa fall med DHL.
När försändelsen finns hos utlämningsstället, får du ett sms eller mejl med information om var du hämtar den.

Frakttiden för leverans med CityMail är 2-4 dagar från vårt lager.
Om du väntar leverans via CityMail kan du själv se när nästa utdelning sker till ditt postnummer.

Läs gärna mer om CityMail.