Detta är Bokus Play

Uppdaterad

Bokus Play är Bokus abonnemangstjänst för ljudböcker och e-böcker.

Du kan lyssna och läsa i din mobil eller surfplatta och använda abonnemanget på det sätt som passar dig bäst.

Det är också alltid möjligt att växla mellan våra tre olika abonnemang; bas, premium och familj

Som Bokus Play-kund får du tillgång till över 50 000 ljud- och e-böcker.
Merparten av dessa är på svenska men ca 500 är engelskspråkiga böcker.

Teckna dig för det abonnemang som passar och ladda ner applikationen "Bokus Play" i Google Play eller i App Store, för att lyssna och läsa.

Läs mer om hur du skapar ett användarkonto på Bokus Play.
Läs mer om de olika abonnemangen.