Familjeabonnemang på Bokus Play

Uppdaterad

Ett familjeabonnemang kostar 229 kr/mån och ger tillgång till 3 samtidiga användare av appen.

Som extra användare delar du samma inloggning som den som betalar för abonnemanget.
Det finns inget krav på att de extra användarna ska vara släkt eller vara skrivna på samma adress. På samma sätt som i "Premium" har samtliga användare tillgång till obegränsad lyssning och läsning i appen.

Hur växlar jag till familjeabonnemang?

Vill du byta ditt nuvarande abonnemang till "Familj", loggar du in på ditt konto på Bokus och går vidare till "Mina sidor" för Bokus Play.

När du växlar till "Familj" får du omedelbart tillgång till obegränsad lyssning/läsning och 3 samtidiga användare.

Du betalar 229 kr direkt vid växlingstillfället med avdrag för kvarvarande tid i ditt nuvarande abonnemang.

Växlar du istället från "Familj" till "Bas" eller "Premium", fortsätter du att ha tillgång till obegränsad lyssning/läsning och 3 samtidiga användare tills dess att din förbetalda tid är slut.

Därefter växlas abonnemanget till "Bas" 79 kr per månad och du får en valfri bok per månad, eller till Premium för 139 kr per månad med fortsatt obegärnsad lyssning men utan 3 samtidiga användare.

Vad innebär tre samtidiga användare?

Tre samtidiga användare innebär att tre personer samtidigt kan lyssna eller läsa på kontot.

Måste alla bo på samma adress?

Det finns inget krav på att användarna behöver bo på samma adress.

Går det att skapa olika profiler för familjemedlemmar?

Vi har ännu inte stöd för olika profiler i familjeabonnemanget.

Vad händer om fler än tre lyssnar samtidigt?

Lyssnar fler än tre personer samtidigt får den senast påbörjade användaren en fråga om att ta över lyssningen från den tidigast påbörjade användaren.

Accepterar den senaste användaren detta, stängs strömmen av för den första användaren.