Felmeddelande: E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER

Uppdaterad

Felmeddelande E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER

Detta tyder på att du antingen har kopplat boken med ett felaktigt Adobe-ID eller ett gäst-ID.

Alternativ 1:
E-boken har laddats ner vid ett tidigare tillfälle och är kopplad till ett annat Adobe-ID än det som nu finns i "Adobe Digital Editions".

Om boken är auktoriserad till ett annat Adobe-ID än det som används just nu i "Adobe Digital Editions" måste det bytas ut:

Gör så här:

• Klicka på Help högst upp till vänster i "Bookshelves"-menyn (där alla böcker visas).
  •  Klicka sedan på Authorize computer eller CTRL+Shift+U och följ instruktionerna som finns där.

Alternativ 2:
E-boken har laddats ner till "Adobe Digital Edition" där inget Adobe-ID har funnits och e-boken har därför auktoriserats utan ett Adobe-ID och istället fått ett så kallat "gäst-ID"

I dessa fall - där en nedladdning har gjorts i "Adobe Digital Edition" utan att den har auktoriserats till ett Adobe-ID - kommer e-boken aldrig att kunna läsas annat än på just den datorn.

Om du har gäst-ID behöver du en ny länk:

Omauktorisera din enhet och skapa dig ett Adobe-ID så att felet inte inträffar igen. Läs mer om hur du skaffar ett Adobe-ID.
Kontakta därefter kundservice för att få hjälp med ny länk.

Tänk på att  koppla boken med samma Adobe-ID för varje enhet du ska ladda ned boken till.

Har du laddat ned boken tidigare och vet om att du kopplade boken med ett Adobe-ID, kan det hända att du är inloggad på fel Adobe-ID.

Har du glömt inloggningsuppgifterna kan du alltid kontrollera dem hos Adobe.