Felsökning: Skapa konto och inloggning fungerar inte

Uppdaterad

Kontrollfrågor och felsökning om du har problem med att skapa konto och logga in i Dito-appen

• Är ditt valda användarnamn upptaget? Välj ett annat.
  • Om din unika e-postadress är upptagen som användarnamn har du förmodligen redan ett aktivt konto på Bokus.
    Om du inte vill skapa ett helt nytt konto, logga in och använd ditt Bokuskonto även i Dito-appen.
  • Säkerställ att du använder använder endast giltiga tecken i ditt användarnamn: a-ö, A-Ö, samt punkt och @-tecken.
  • Säkerställ att du använder endast giltiga tecken i ditt lösenord: a-ö, A-Ö, och 0-9. Behöver du byta lösenord gör du det genom att logga in på Mina sidor på Bokus hemsida.
  • Säkerställ att du skriver in användarnamnet så som du skapade det. Har du använt både små och stora bokstäver skriver du in det exakt så vid inloggning. Till exempel: Hejbokus@live.se - skriv alltså stort H i början för att det ska bli korrekt.
  • Säkerställ att du skriver in dina användaruppgifter manuellt vid inloggning. Om uppgifterna är sparade, kan det smyga sig in ett mellanslag efter användarnamnet som man inte ser, och då bli det fel uppgifter. Välj inte heller något av de  förslag som kan dyka upp när du börjar skriva in ditt användarnamn.
  • Testa att logga in på kontot på Mina sidor på Bokus hemsida - fungerar det? Om det gör det borde det fungera även i Dito-appen.

Om problem att logga in kvarstår, kontakta vår kundservice via kontaktformulär nedan.
Vi testar då att återskapa felet eller hjälper dig med en guidning till lösning på problemet.
Tänk på att få med så mycket uppgifter som möjligt för snabbare hantering.