Felmeddelande vid inloggning

Uppdaterad

Gör så här om du har problem vid inloggning i Bokus Dito-appen:

1. Kontrollera att du skriver in användarnamnet så som du skapade det. Har du använt både små och stora bokstäver skriver du in det exakt så vid inloggning.
    Till exempel: Hejbokus@live.se - skriv alltså stort H i början för att det ska bli korrekt.
  2. Skriv alltid in dina användaruppgifter manuellt vid inloggning.
    Om uppgifterna är sparade, kan det smyga sig in ett mellanslag efter användarnamnet som man inte ser, och då bli det fel uppgifter.
    Välj inte heller något av de  förslag som kan dyka upp när du börjar skriva in ditt användarnamn.
  3. Har du kontrollerat så att du inte har fler användarkonton aktiverade?
    Begär återställning av lösenord på Bokus hemsida.

Om felet mot förmodan kvarstår, kontakta vår kundservice via kontaktformulär nedan.
Vi testar då att återskapa felet eller hjälper dig med en guidning till lösning på problemet.
Tänk på att få med så mycket uppgifter som möjligt för snabbare hantering.