Felsökning Android-enheter

Uppdaterad

Om du har problem med Bokus Play-appen i din Android kan du börja med att felsöka och åtgärda själv.

Sleeping Apps

Gör så här:

• Gå till Inställningar > Enhetsvård > Batteri> Inställningar (3 punkter högst upp i högra hörnet) > Appar i viloläge >
    Om Bokus Play ligger här ta bort den från listan.

Avstängda behörigheter

Gör så här:

• Gå till Inställningar > Appar > Bokus Play > Behörighet > Tillåt allt där.

Tillåt bakgrundsaktivitet

Gör så här:

• Gå till Inställningar > Enhetsvård > Batteri > Batterianvändning > Bokus Play > Tillåt bakgrundsaktivitet (ska vara påslagen).

Tillåt användning av bakgrundsdata

Gör så här:

• Gå till Inställningar > Anslutningar > Dataanvändning > Bokus Play > Tillåt användning av bakgrundsdata (ska vara påslagen).

Appen Samsung Switch

Gör så här:

• Avinstallera appen ”Samsung Switch”  om den är installerad på enheten.

Kontakta vår kundservice via kontaktformulär nedan om inget av detta hjälper, eller om inställningarna i just din Android är annorlunda ut än de beskrivna.
Tänk på att beskriva ärendet så tydligt som möjligt för snabbare hantering.