Öppet köp/ångerrätt under jul

Uppdaterad

Vi har förlängd ångerrätt fram till den 17 januari 2022 under jul!
Gäller från den 15 november till den 22 december 2021 för dig som privatkund.

Undantag från ångerrätten:

• förseglade ljud- eller bildupptagningar (t ex ljudböcker) där förseglingen har brutits,
  • förseglade böcker med digitalt innehåll (t ex onlinekoder) där förseglingen har brutits,
  • produkter som laddas ner direkt till Privatkunds elektroniska enhet, såsom ljudböcker och e-böcker, vars nedladdning redan har påbörjats, och
  • specialbeställda så kallade "Print on demand"-böcker där boken trycks efter Kunds beställning. Det framgår vid beställningstillfället om det är en "Print on demand"-beställning.

Här kan du läsa mer om hur ångerrätten fungerar.