Frakt och leverans företagskund

Uppdaterad

Leveranstid

Hur snart vi kan skicka en beställning från oss beror på om vi har böckerna du vill beställa på lager eller om vi behöver beställa hem dem från någon av våra leverantörer.

Hur lång tid det tar för oss att få hem en bok beror på om leverantören finns i Sverige eller inte. Böcker som inte är på svenska beställer vi ofta från, Storbritannien,  USA eller Tyskland.

Vid varje bok du sökt eller klickat på finns information om hur lång tid det normalt tar innan vi kan skicka en bok.

På angiven tid "Skickas inom" tillkommer postens eller Schenkers frakttid, som normalt är 1 vardag.

Vid plastning och övrig biblioteksutrustning tillkommer 2 vardagar på ovanstående leveranstider.

Har du fått en leveransavisering från Bokus som meddelat att ditt paket är på väg så finns det också en länk att klicka på där du kan spåra försändelsen.

Om du har frågor om en specifik order eller leverans, vänligen vänd dig till kundservice.

Fraktavgift

Ordinarie fraktkostnad till företagskunder är 29 kr.

Fraktavgift för varje specifik order visas i kassan vid beställningstillfället.
Väljer du att dela upp din beställning (s k delad leverans), debiteras du frakt för varje leverans.

Fraktavgiften kan variera med vilket avtal er organisation har med Bokus.

För företag utan avtal visas aktuell fraktavgift i kassan.

Leveranssätt

Mindre paket skickas som företagsbrev med PostNord.
Utdelning till brevlåda eller box sker nästkommande vardag.
Om paketet inte går att dela ut lämnas det till ett utlämningsställe och du får en avisering med information om var du kan hämta det.

Större paket kan du välja att hämta själv hos utlämningsställe eller få levererad direkt till din godsadress.

Leveranssätt väljer du i kassan vid beställning.

Leveranssätt

Företagspaket till dörren
Levereras till företagets leverans- eller godsadress nästkommande vardag mellan klockan 07:00-16:00.
Ange alltid eventuell portkod vid beställningen.
Viktigt att tänka på är att någon måste finnas tillgänglig för att kvittera leveransen samt vara kontaktbar på telefon för chauffören.

Hämta hos utlämningsställe
Leverans till valt utlämningsställe sker nästkommande vardag. Du får en avisering via e-post eller sms.

Obs! Till vissa orter (postnummerområde 62 samt 89-98) och skärgårdsområden tar leveransen längre tid. Vanligen sker utdelningen här inom 3 vardagar.

Tillbaka till Bokus

Guide taggad med: Ombud