Godkänna tillgång till funktioner i Bokus Dito-appen

Uppdaterad

Det här är förklaringar till vad du behöver godkänna tillgång till och varför, när du laddar ner Bokus Dito-applikationen

Telefon

• Ringa telefonnummer direkt - för att kunna ringa upp kundservice inom appen.
  • Läsa telefonens status och identitet - för att kunna optimera/anpassa appens funktion utifrån enheten ifråga.

Foton/media/filer

• Läsa innehåll på USB-enheten – för att kunna läsa böcker/ljudböcker som lagras i telefonens minne.
  • Ändra eller ta bort innehåll på USB-enheten - för att kunna radera böcker/ljudböcker som lagrats i telefonens minne.

Lagringsutrymme

• Läsa innehåll på USB-enheten - för att kunna ladda ner och hantera/zippa upp e-böcker i zip-format i telefonens minne.
  • Ändra eller ta bort innehåll på USB-enheten - för att kunna radera e-böcker i zip-format i telefonens minne.

Enhets-id och samtalsinformation

• Läsa telefonens status och identitet - för att kunna optimera/anpassa appens funktion utifrån enheten ifråga.

Övriga

• Visa nätverksanslutningar – för att kunna bli varnad för eventuella höga kostnader vid nedladdning av filer som är större är 50 Mb.
  • Fullständig nätverksåtkomst – för att kunna hantera nedladdning av böcker både via wifi och mobila data (om du väljer det trots varning om eventuella kostnader).
  • Ändra systeminställningar – för att kunna ändra inställningar som appen är specifikt beroende av, t ex för att kunna ändra ljusstyrka i skärmen inom appen.