Gratis frakt

Uppdaterad

Om du väljer att handla för 159 kr eller mer kan du alltid välja "Gratis frakt" i kassan.

Vid "Gratis frakt" kan leverans ske med CityMail, PostNord eller Schenker beroende på hur mycket ditt paket väger och var i landet du bor.

Små paket - väger ofta under 2 kg - delas ut av CityMail eller PostNord.
I första hand delas dessa försändelser ut till din dörr eller i din brevlåda.

Det kan hända att ett litet paket inte går ner brevlådan eller inte kan lämnas vid dörren. Då sänds det vidare till ett utlämningsställe.
PostNord har egna utlämningsställen, och CityMail samarbetar med DHL.
Om detta händer, får du ett sms eller mejl med information om var du hämtar ditt paket.

Stora paket - väger över 2 kg - hanteras av Schenker.
En stor försändelse levereras till ett utlämningsställe.
Du får en avisering via sms eller mejl så snart ditt paket finns att hämta hos utlämningsstället. Schenker har egna utlämningsställen.

Tillbaka till Bokus

Guide taggad med: CityMail DHL Ombud PostNord Schenker