Använda kampanjkod på Bokus Play

Uppdaterad

Gör så här för att utnyttja kampanjkod du har fått för Bokus Play:

• Surfa in på Bokus och klicka dig vidare till Bokus Play.
  • Klicka på "Prova fritt i 14 dagar".

• Välj vilket abonnemang du vill prova.

Bas kostar 79 kr i månaden. Du får tillgång till en bok i månaden.
    Bas är till för dig som inte lyssnar eller läser så många böcker i månaden.

Premium kostar 139 kr i månaden och du har obegränsad lyssning och läsning.

Familj kostar 229 kr i månaden och du har obegränsad lyssning och läsning för upp till 3 samtidiga användare.

• Skriv in kampanjkoden och tryck sedan på "Spara".
  • Välj sedan att logga in med ett befintligt Bokuskonto eller skapa dig ett nytt.

• Slutför registreringen genom att aktivera ditt betalkort.
    Detta för att att vi automatiskt ska kunna börja debitera abonnemanget efter det att provperioden på 14 dagar har passerat.
  • Ladda ned applikationen via App Store eller Google Play.
    Logga in på ditt skapade Bokus Play-konto.
  • Börja lyssna eller läsa, och njut!