Inloggning och konto företagskund

Uppdaterad

Logga in

För att logga in på dina sidor klickar du på ”Mina sidor” högst upp på sidan och fyller sedan i användarnamn och lösenord i inloggningsrutan.

Vill du ta bort ett användarkonto behöver du kontakta vår kundservice.

Ändra i order

Du kan avbeställa delar eller hel order, men inte ändra antal eller lägga till titlar. Ändringen kan göras fram till dess att din order börjar plockas.

Du loggar då in på ”Mina sidor”. Där väljer du sedan ”Beställningar” och klickar dig fram till rätt order. För att avbeställa en titel klickar du på ”Avbeställ” vid titeln.

Om du inte har beställt via användarkonto behöver du kontakta vår kundservice för att avbeställa.

Lösenord

Skulle du ha glömt ditt lösenord klickar du på ”Glömt lösenord eller användarnamn”. Där anger du kontots e-postadress och du kommer då få en länk för återställning av lösenord skickad till dig.

Du kan ändra ditt lösenord på ”Mina sidor” under ”Kunduppgifter”.

Användarnamn

Användarnamnet du valde när du skapade ditt konto hos oss är unikt och går dessvärre inte att ändra. För att få det användarnamn du önskar får du skapa ett nytt användarkonto.