Instabox paketskåp

Uppdaterad

Tillsammans med Instabox erbjuder Bokus leverans för hämtning i ett skåp.

Fraktalternativet "Paketskåp" kommer att vara synligt i kassan, om Instabox har skåp där du bor.
Du kan redan här välja annat skåp än det förvalda. De skåp du ser i listan är giltiga för valt postnummer i beställningen.

Kostnaden för leverans med Instabox är 25 kr.

Leverans:

• När du beställer leverans med Instabox får du ett SMS från dem så fort paketet lämnar oss.
  • Via spårningslänken i SMS:et hittar du all leveransinformation du behöver; beräknad leveranstid, vägbeskrivning till upphämtningsplatsen, öppettider med mera.
  • När paketet är framme och färdigt att hämtas, skickas ett SMS till dig med pinkod för att kunna låsa upp skåpet.
  • Om du vill ändra skåp, klicka på länken i något av SMS:en du har fått från Instabox. Om det fortfarande är möjligt att byta skåp finns funktionen.
  • Om du har angivit fel telefonnummer och vill ändra, mejlar du Instabox från samma mejladress du angav vid köpet. Du kan också svara direkt på bekräftelsemejlet du fick från dem.

Efter leverans:

• Ditt paket ligger i skåpet i tre vardagar. Lördagar och helgdagar räknas som halva vardagar.
  • Du kan själv förlänga liggtiden med 3 dagar, det gör du via spårningslänken du fick i ditt SMS.
  • Efter tre dagar går paketet åter till Instabox.
    Du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma skåp, eller till ett annat, utan extra kostnad.

BankID:

Hitta till Instabox vanliga frågor och svar.
All annan information finns på deras hemsida.