Klarna

Uppdaterad

Vid köp av fysiska böcker i vår e-handel erbjuder vi betalning via Klarna.
För att läsa mer om Klarna besök gärna deras hemsida

För att hitta och administrera dina betalningar loggar du in på ”Mina sidor” på Klarnas hemsida eller i din Klarna-app.

Vill du köpa digitala böcker, presentkort eller abonnemang i Bokus Play betalar du via Nets kortbetalning.

Läs gärna mer om de olika betalningsalternativen.

Klarnas app

För att administrera dina betalningar i Klarnas app behöver du Bank-ID.

Kontakta din bank för att få hjälp med att ladda ner och installera Bank-ID.

Bekräfta köp

Du behöver ett Bank-ID första gången du handlar hos oss för att bekräfta köpet.
Det ligger som default, dvs som ett förinställt värde, och finns där för att minimera risken för bedrägerier.

För hjälp med att ställa in en annan identifiering än Bank-ID för att bekräfta ditt köp ring Klarna på 08-120 120 10.