Köp av bok i digitalt format går inte igenom

Uppdaterad

Kontrollfrågor och felsökning om ditt köp av digital bok inte går igenom:

1. Är ditt kort öppet för internetköp? Observera att användare med Android version 5 samt iOS version10 och11, inte kommer att få igenom sitt köp. Det är på grund av att BankID slutat stödja gamla enheter och operativsystem när de inte längre motsvarar BankID:s ställda säkerhetskrav.
    Du kan läsa mer om detta här: https://support.bankid.com/sv/fragor-svar/tekniska-fragor/varfoer-har-ni-aviserat-att-bankid-appen-kommer-att-sluta-stoedja-android-5-etc
  2. Handlar du via ett privatkonto eller ett företagskonto? Digitala styckeköp är främst tänkta för privatkunder. Information om det är möjligt  att köpa boken som företag finner du på bokkortet ovanför köpknappen på Bokus hemsida.
  3. Har du testat att uppdatera ditt kontokort på mina sidor?
  4. Har du testat att handla boken via en annan webbläsare?
  5. Har du testat att rensa cookies/cachen på din enhet?

När du har gått igenom dessa steg ovan och det ändå inte fungerar, använd kontaktformulär nedan för att mejla vår kundservice.
Tänk på att få med så mycket information som möjligt från början för snabbare hantering av ditt ärende.

• Observera att digitala styckeköp främst är tänkta för privatkunder.
    Detta då digitala böcker endast ska användas för privatbruk, bl a på grund av krypteringsskäl.
  • När du handlar digital bok med ditt kort hos oss blir beloppet först reserverat på ditt konto. Det är vår säkerhet för att se till att beloppet kommer att kunna dras från ditt konto och för att inte riskera att du övertrasserar ditt konto.
  • Vid misslyckat köp släpps reservationen efter några bankdagar och du har åter tillgång till beloppet.