Kortbetalning via Klarna

Uppdaterad

Kortbetalning via Klarna

När du köper fysiska böcker i vår e-handel betalar du alltid via Klarna .
Ett av Klarnas betalningsalternativ är kortbetalning

Du kan välja att spara kortuppgifterna på ditt konto hos Klarna för framtida köp, eller att använda dina kortuppgifter för endast det aktuella köpet. Då sparas inte dina kortuppgifter.

• Om du väljer betalningssätt "Klarna" i kassan och därefter kortbetalning, kan du avgöra själv om du vill spara eller inte spara kortuppgifter hos Klarna.
    Detta görs genom att klicka i eller klicka ur rutan "Kom ihåg mitt kortnummer"
  • Om du väljer betalningssätt "Betala med kort" i kassan, sparas inte dina kortuppgifter.

Läs mer om betalningsalternativ via Klarna

Kontakta Klarna!

Du kan chatta med Klarna, via deras kundservicesida.
Du kan ringa Klarna på 08-120 120 10.