Köpa presentkort på Bokus

Uppdaterad

Våra presentkort finns i valörerna 100, 200, 300, 400 och 500 kr.  Presentkorten är giltiga i 1 år från inköpsdatum.
De kan skickas som e-post eller för att skrivas ut på egen skrivare. Du kan skriva en hälsning på max 100 tecken.

Så här ser presentkorten ut:

---------------------------------------------------------------------------------------

Gör så här för att köpa ett presentkort på vår hemsida:

• Gå in på https://www.bokus.com/presentkort.
    Välj typ av presentkort. Du kan välja presentkort via e-post eller för att skriva ut på egen skrivare.
    Välj sedan vilket värde du vill ladda ditt kort med. De värden som finns är 100, 200, 300, 400 eller 500 kr.
  • Klicka på ”Fortsätt”.
  • Tänk på att Bokus presentkort inte går att använda vid betalning av abonnemang i Bokus Play.
    Läs gärna mer om Bokus Play presentkort.

• Fyll i mottagarens e-postadress och eventuell hälsning till den personen.
  • Fyll i leveransdatum och leveranstidpunkt framåt i tiden, om du så önskar.
    Om du lämnar blankt här skickas presentkortet till mottagaren direkt efter det att köpet är klart.
  • Ange din egen e-postadress för att få en bekräftelse på ditt köp.
    Tryck på ”Förhandsgranska” om du vill göra en sista kontroll, annars gå vidare för att betala genom att trycka på ”Gå till betalning".
  • Presentkort betalas med kort vi vår PCI-certifierade betalningsleverantör Nets.
    Läs mer om Nets och kortbetalning.

• När köpet är genomfört skickas en kvittens till den e-postadress du har använt som köpare:

Har presentkortet inte kommit fram eller har det blivit något fel i mottagaradressen?

Gör så här:

• Kontakta vår kundservice genom att använda vårt kontakformulär nedan.
  • Fyll i så mycket uppgifter som möjligt för snabbare hantering.
  • Beskriv vad ditt ärende gäller.

Har du problem med att skriva ut presentkortet på egen skrivare?

Gör så här

• Fyll i e-postadress och klicka på ”Skicka”. Då får du en ny länk och instruktioner.

Om det ändå inte fungerar gör så här:

• Kontakta vår kundservice genom att använda vårt kontakformulär nedan.
  • Fyll i så mycket uppgifter som möjligt för snabbare hantering.
  • Beskriv vad ditt ärende gäller.