Felsökning: Nedladdning av köpt bok fungerar inte

Uppdaterad

Om du inte kan ladda ner och hitta din köpta bok i Dito-appen, testa till att börja med följande:

1. Logga ut och in igen i applikationen.
  2. Stäng ner applikationen helt och starta om den.
  3. Den digitala boken du köper kopplas till användarnamnet. Det är alltså viktigt att du loggar in med det användarnamn du använde vid köpet.
    Kontrollera gärna i den bekräftelse du fick när köpet genomfördes, så att du loggar in med korrekt användarnamn.
  4. Tänk på att böcker med Adobe-kryptering kan ta ca 1-2 minuter innan de syns i din bokhylla efter att du har köpt dem.

Övrig felsökning:

1. Testa nedladdning en gång till efter en stund för att utesluta tillfälligt fel.
  2. Säkerställ att ditt nätverk fungerar.
  3. Säkerställ att du har tillräcklig plats på din enhet för nedladdning (gäller speciellt ljudbok).
  4. Säkerställ att du har aktuell version av iOS eller Android. Uppdatera om det behövs.
  5. Säkerställ att du har aktuell version av Dito-appen.
    Uppdatera om det behövs.

Om nedladdning ändå inte fungerar, kontakta vår kundservice via kontaktformulär längre ned på sidan.
Tänk på att beskriva ditt ärende så utförligt som möjligt för snabbare hantering.