Läsa e-bok i Chromebook

Uppdaterad

Du kan ladda ner "Adobe Digital Editions" som applikation på din enhet (PC, Mac, iPhone, iPad, Android) och välja att öppna e-boken i programmet.

Detta styrs givetvis av vilken modell och uppdatering enheten har och vad som krävs av applikationen.
Läs igenom kraven för att kunna använda "Adobe Digital Editions" bland tillgängliga appar i din enhet innan du genomför köp av en nedladdningsbar bok.

Vi har inte någon support för Chromebook och behöver du hjälp med din enhet kontakta deras egen support.