Läs och lyssna på digitala böcker

Uppdaterad

Du kan läsa och lyssna på dina köpta digitala böcker i Bokus Dito-applikationen, som finns att ladda ner från App Store eller Google Play.

Läs mer om till vilka andra enheter du kan ladda ner din bok.

Funktioner i Bokus Dito-applikationen

När du läser en bok kan du se innehållsförteckning, och du har möjlighet att snabbt bläddra framåt och bakåt i boken.
Du kan även ändra textstorlek och ljusstyrka.

Gör så här:

1. När du har framme texten i en bok, tryck lite lätt mitt på skärmen så kommer ikoner fram högst upp till höger och vänster och även längst ner.
  2. När du trycker på ikonerna kan du göra önskade förändringar.
  3. Ljudböcker kan du även dela upp i kapitel genom att trycka på kategoriväljaren inne i boken längst upp till vänster.
    Där kan du även se hur långt kapitlet är.

Läs och lyssna offline

Det går bra att läsa/lyssna på redan nedladdade böcker, oavsett om du använder iPad, iPhone eller Android.
Observera att du måste logga in och ladda ner boken först innan du kan gå offline.

Skriva ut digital bok?

Man kan inte skriva ut e-böcker då deras format förhindrar detta.
En e-bok är utgiven digitalt, då den ska läsas på en digital enhet.
Läs mer om till vilka enheter du kan ladda ner din bok.

Läsa e-bok i Chromebook

Du kan ladda ner "Adobe Digital Editions" som applikation på din enhet (PC, Mac, iPhone, iPad, Android) och välja att öppna e-boken i programmet.

Detta styrs givetvis av vilken modell och uppdatering enheten har och vad som krävs av applikationen.
Läs igenom kraven för att kunna använda "Adobe Digital Editions" bland tillgängliga appar i din enhet innan du genomför köp av en nedladdningsbar bok.

Vi har inte någon support för Chromebook och behöver du hjälp med din enhet kontakta deras egen support.