Olika abonnemangstyper på Bokus Play

Uppdaterad

Bas:

• Har du ett basabonnemang får du varje månad en bokkredit som gäller för en valfri bok i Bokus Play-sortimentet.
  • Innan du bestämmer dig för vilken bok du vill lyssna klart på - dvs utnyttja din bokkredit - har du alltid 30 minuters fri provlyssning.
  • En bokkredit gäller i 12 månader och du kan spara upp till 12 bokkrediter på ditt konto

Premium:

• När du tecknar ett premiumabonnemang har du tillgång till samtliga digitala böcker för obegränsad läsning samt lyssning.
  • Du kan lyssna när du vill och hur många gånger du vill.

Familj:

• När du tecknar ett familjeabonnemang har du tillgång till samtliga digitala böcker för obegränsad läsning samt lyssning.