PostNords fraktalternativ

Uppdaterad

PostNord skickar en stor del av våra varubrev.

Genom att välja "Postleverans" får du ditt paket levererat med PostNord varubrev 1-klass hem till din brevlåda.

Leverans
Postnord försöker alltid att dela ut leveranser i brevlådan.
Går paketet inte ned i brevlådan lämnas det till utlämningsställe.
I dessa fall aviseras du via sms/mejl och får en fyrsiffrig kod som börjar med bokstaven B, ex B4463.

I de fall försändelsen redan från början visar sig vara för tung eller större än brevförsändelser är, skickas den direkt till ett utlämningsställe och du aviseras via sms.

Avisering
Har du angivit ett mobilnummer aviseras du via sms.
En första påminnelse skickas via e-post..
En sista påminnelse skickas via brev.
.
Har du valt att bli aviserad via e-post skickas även första aviseringen via e-post och eventuella påminnelse skickas via e-post och sedan via brev.

Aviseringen som skickas innehåller de 4 sista siffrorna i kollinumret och om du inte tagit emot sms/mejl så går det bra att lämna dessa till utlämningsstället.

Du kan även ladda ned PostNords app och följa och få alla aviseringar via denna.

Allt om PostNord, vilka utlämningsställen de har samt hur lång leveranstiden är till andra länder finner du på deras hemsida.

Tillbaka till Bokus

Guide taggad med: Leverans Ombud Postleverans PostNord