Presentkort Bokus Play

Uppdaterad

Var köper jag presentkort till Bokus Play?

Du köper presentkortet i Akademibokhandelns butiker.
De finns än så länge inte i digitalt format.

Hur löser jag in presentkortet?

Du löser in presentkortet på Bokus hemsida genom att skapa ett nytt användarkonto eller genom att använda ett befintligt, om du redan har ett.

Vilka belopp kan jag välja mellan?

Du kan välja valfri valör upp till 5000 kr.
Mer information finns i villkoren

Hur länge gäller presentkortet?

Inlösen måste ske inom 24 månader från inköpsdatum (efter att du har löst in presentkortet kan själva abonnemangsperioden förstås sträcka sig längre än 24 månader beroende på valör).
Mer information finns i villkoren

Kan jag förlänga giltighetstiden?

Nej, du kan inte förlänga giltighetstiden. Presentkorten gäller i 24 månader från inköpsdatum.
Efter det att tiden har passerat går det inte att utnyttja presentkortet längre.
Mer information finns i villkoren

Vad händer om jag avslutar mitt abonnemang innan jag utnyttjat hela summan på presentkortet?

Då kan du inte starta abonnemanget igen med ditt presentkort. Summan på ditt presentkort är då borta och anses som utnyttjat.

Vad händer om jag byter abonnemangstyp under tiden jag har presentkortet som betalmetod?

Det går bra att byta under tiden du har ditt presentkort som betalmetod, abonnemangstiden justeras då efter det val du har gjort.

Väljer du att byta från Premium till Bas, kommer abonnemanget att kosta 79 kr i månaden istället för 139 kr och kan därför användas under en längre tid.

Väljer du att byta från Bas till Premium kommer abonnemanget att kosta 139 kr istället för 79 kr och kommer då att kunna användas under en kortare period.

Väljer du att byta från Bas eller Premium till Familj kommer abonnemanget att kosta 229 kr istället för 79 kr eller 139 kr och kommer då att kunna användas under en kortare period.

Hur lång tid abonnemanget räcker, beror på hur stor summa du har kvar på ditt presentkort.

Kan jag använda presentkortet på andra tjänster hos Bokus?

Du kan inte använda Bokus Play presentkort på andra tjänster än just Bokus Play.

Kan man ha presentkortet på flera användarkonton samtidigt?

Du kan inte använda presentkortet på flera olika användarkonton.
Det gäller endast på ett konto.

Kan jag se hur mycket jag har kvar på mitt presentkort?

För att se hur mycket du har kvar på ditt presentkort, kontakta kundservice.

Det du kan se själv är hur mycket abonnemangstid du har kvar, efter det att du har löst in ditt presentkort.
Det gör du via "Mina sidor" på Bokus eller i Androidapplikationen.

Vad händer när mitt presentkort är slut?

Är du ny användare av Bokus Play kommer abonnemanget att avslutas automatiskt när pengarna på ditt presentkort är slut.

Vill du fortsätta tjänsten efter det att presentkortet är slut, är du välkommen att aktivera tjänsten igen genom att registrera ett betalkort på Bokus hemsida.

Har du ett Bokus Play-konto sedan tidigare och är en aktiv och befintlig kund fortsätter abonnemanget på samma sätt som innan presentkortet löstes in.

Kan man ha presentkort och betalkort aktiverat på sitt konto samtidigt?

Är du ny kund löser du in ditt presentkort utan att ange ett betalkort.
Ditt abonnemang avslutas automatiskt när saldot på presentkortet är slut.

Är du befintlig Bokus Play-kund har du ditt betalkort inlagt sedan tidigare
När du löser in presentkortet pausas dragningarna från betalkortet.
När saldot på presentkortet sedan är slut fortsätter ditt abonnemang genom att du debiteras ditt betalkort igen.

Kan man köpa Bokus Play presentkort och få dem digitalt?

Nej inte i dagsläget.
Du kan just nu endast köpa presentkorten i Akademibokhandelns butiker.

Kan jag köpa ett presentkort och ge bort som present?

Ja det går bra. Presentkorten köps i Akademibokhandelns butiker.
Presentkortet kan endast utnyttjas av en användare.

Kan jag lösa in mitt presentkort mot pengar?

Nej, du kan inte lösa in presentkortet mot pengar.
Presentkortet är en värdehandling som bara kan utnyttjas på Bokus Play.

Kan jag kombinera mitt presentkort med ett erbjudande eller en kampanj?

I dagsläget går det inte att använda presentkortet på kampanj eller annat erbjudande.

Däremot kan du aktivera det enligt den stående gratis provperioden på 14 dagar.

När provperioden på 14 dagar är över, kommer vi automatiskt att börja debitera ditt presentkort.

När ditt presentkort är slut, avslutas abonnemanget automatiskt och du är varmt välkommen att utnyttja erbjudandet du tidigare fått.

Är erbjudandet tidsbegränsat, går det bra att utnyttja det först innan du väljer att ersätta ditt betalkort med presentkort som betalmetod.

Tillbaka till Bokus

Guide taggad med: presentkort