Retur och reklamation företagskund

Uppdaterad

Returrätt

Ångerrätt för företag förekommer endast i de fall detta särskilt har avtalats.

Ångerrätten gäller inte:

• Förseglade ljud- eller bildupptagningar (tex ljudböcker) där förseglingen har brutits.
  • Ljud- och e-böcker som har köpts för direkt nedladdning.
  • Specialbeställda böcker, så kallade ”Print-on-Demand” (POD) där boken trycks efter kunds beställning.
    Det framgår vid beställningstillfället om det är en ”Print-on-Demand”-bok.
  • Biblioteksutrustade böcker.

Har du avtalad returrätt och ska returnera kontakta Klarna för att pausa din faktura, då det tillkommer påminnelseavgift vid sen eller utebliven betalning.

Reklamation

• Fel eller skadad bok
    Har en annan produkt levererats än den du beställt eller boken är skadad, ska du kontakta vår kundservice för att göra en reklamation och ange felet.

Ha ditt ordernummer redo för att snabbare och lättare hantering.
    Felaktig bok ska fraktfritt returneras i enlighet med instruktioner från Bokus.
    Retur får inte ske till utlämningsställe och görs först efter att reklamation har gjorts.
  • Försvunnet paket
    Börja med att försöka spåra paketet via de spårningsnummer och spårningslänkar du fått med i din orderbekräftelse.

Om detta inte hjälper och du misstänker att försändelsen har försvunnit kontaktar du vår kundservice så hjälper de dig.

Tillbaka till Bokus

Guide taggad med: Ombud