Retur och reklamation avtalskund

Uppdaterad

Returrätt
Ångerrätt för företag förekommer endast i de fall detta särskilt har avtalats.

Har du avtalad returrätt och ska returnera, tänk på att kontakta Klarna för att pausa din faktura, då det tillkommer påminnelseavgift vid sen eller utebliven betalning.

Undantag från all ångerrätt är:

• förseglade ljud- eller bildupptagningar (t ex ljudböcker) där förseglingen har brutits,
  • förseglade böcker med digitalt innehåll (t ex onlinekoder) där förseglingen har brutits,
  • ljud- och e-böcker som har köpts för direkt nedladdning,
  • specialbeställda så kallade "Print on demand"-böcker där boken trycks efter Kunds beställning. Det framgår vid beställningstillfället om det är en "Print on demand"-beställning, och
  • biblioteksutrustade böcker.

Reklamation

• Fel eller skadad bok
    Har en annan produkt levererats än den du beställt eller boken är skadad, kontakta vår kundservice för att göra en reklamation och ange felet.

Använd kontaktformulär nedan, och var så utförlig som möjligt när du beskriver vad som har hänt.

Ange alltid ordernummer.

Felaktig bok ska fraktfritt returneras i enlighet med instruktioner från Bokus.

Retur får inte ske till utlämningsställe och görs först efter att reklamation har gjorts.
  • Försvunnet paket
    Börja med att försöka spåra paketet via de spårningsnummer och spårningslänkar du fått med i din orderbekräftelse.

Om detta inte hjälper och du misstänker att försändelsen har försvunnit kontaktar du vår kundservice via kontaktformuläret nedan så hjälper de dig.

Var så utförlig som möjligt när du beskriver vad som har hänt.

Ange alltid ordernummer.

Tillbaka till Bokus

Guide taggad med: Ombud