Så fungerar ångerrätten

Uppdaterad

Som privatperson och enligt distansköplagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har tagit emot din beställning.

Läs våra avtalsvillkor.

Undantag från ångerrätten

Ångerrätten gäller inte:

• förseglade ljud- eller bildupptagningar (t ex ljudböcker) där förseglingen har brutits,
  • förseglade böcker med digitalt innehåll (t ex onlinekoder) där förseglingen har brutits,
  • produkter som laddas ner direkt till Privatkunds elektroniska enhet, såsom ljudböcker och e-böcker, vars nedladdning redan har påbörjats, och
  • specialbeställda så kallade "Print on demand"-böcker där boken trycks efter Kunds beställning. Det framgår vid beställningstillfället om det är en "Print on demand"-beställning.

Läs mer om hur du gör för att returnera en bok.
Läs mer om hur du gör för att avbryta en lagd beställning.