Så handlar du som företagskund

Uppdaterad

Skapa användarkonto

• När du sedan går vidare anger du er leverans- (dit böckerna ska skickas) respektive fakturaadress (dit fakturan ska skickas) samt ert organisationsnummer.
  • När detta är ifyllt, ser du era avtalspriser, om vi har ett avtal med er.
  • På "Mina sidor" kan du även välja att fylla i separat godsadress eller fakturaadress, och ändra lösenord

• När du är klar går du vidare till kassan och bekräftar beställningen.
    En orderbekräftelse kommer då att skickas till den angivna e-postadressen.