Spåra paket

Uppdaterad

Om du har beställt via ditt användarkonto:
Logga in på "Mina sidor" och tryck sedan på "Beställningar" för att spåra och följa hur det går för din beställning.

Om du har beställt via snabbkassan:
Väljer du att beställa via snabbkassan finns inte möjlighet att spåra din beställning på samma sätt som via ett användarkonto.
Men du får alltid en spårningslänk i leveransbeskedet som skickas till din e-postadress då din beställning är på väg.

Du kan spåra din försändelse genom att ange paketets försändelse-ID direkt hos transportören:

• Postnord
    OBS! Om böckerna skickas med Postnord är de enbart spårbara från att de lämnat vårt lager och fram tills att de anländer vid Postnords sorteringsterminal. Tyvärr erbjuder inte Postnord spårbarhet hela vägen fram till brevlådan.
  • Schenker
  • CityMail