Gör så här för att logga in på ditt användarkonto på Bokus:

1. Klicka på "Mina sidor" som du hittar i menyn längst upp på startsidan

2. Skriv in användarnamn och lösenord i rutan som kommer upp

Du kommer till inloggningssidan igen när du går till kassan eller när du använder en funktion som kräver inloggning, t ex "Recensera en bok".

Om du har varit inne på "Mina sidor" och sedan går till kassan kan du av säkerhetsskäl behöva logga in en gång till. Skriv in ditt användarnamn och lösenord igen i inloggningsrutan.