Avbokning och ändring
Du kan avboka delar av, eller hel, beställning.
Du kan inte ändra antal eller lägga till titlar på godkänd beställning
Läs mer om återbetalning vid avbokning.

Om du har handlat inloggad på användarkonto, gör så här för att avboka:

1. Logga in på ”Mina sidor”.

2. Gå sedan till ”Beställningar” och klicka dig vidare till rätt beställning.

3. Klicka på ”Avbeställ” vid den titel du vill avboka.

Avbokning kan göras fram tills dess att din beställning börjar plockas. Om det är för sent framgår det av orderinformationen:

Gör så här för att avboka en beställning om du har handlat via snabbkassan:

1. Kontakta vår kundservice via kontaktformulär nedan.

2. Ange ditt ordernummer.

3. Ange titel på den bok eller de böcker du vill avboka.

4. Ange artikelnummer (ISBN-nummer), 13 siffror, på den bok eller de böcker du vill avboka.

Ju mer kompletta uppgifter vi får in, desto fortare kan vi hantera ditt ärende.