Bokus Play är Bokus' abonnemangstjänst för streamade ljudböcker och e-böcker.

Du kan lyssna och läsa i din mobil eller surfplatta och använda abonnemanget på det sätt som passar dig bäst.

Det är också alltid möjligt att växla mellan våra tre olika abonnemang; bas, premium och familj.

Som Bokus Play-kund får du tillgång till över 75 000 ljud- och e-böcker.
Merparten av dessa är på svenska men närmare 10 000 är engelskspråkiga böcker.

Teckna dig för det abonnemang som passar och ladda ner applikationen "Bokus Play" i Google Play eller i App Store, för att lyssna och läsa.

Läs mer om hur du skapar ett användarkonto på Bokus Play.
Läs mer om de olika abonnemangen.
För streaming krävs en internetuppkoppling. Vill du lyssna och läsa offline, läs mer här.