Komma igång med Bokus Play
För att komma igång med ditt Bokus Play-abonnemang går du in på Bokus och klickar på fliken Bokus Play. Du kan också klicka in dig direkt.
Som ny kund är dina första 30 dagar kostnadsfria. Detta erbjudande kan bara användas en gång per användarkonto. För att aktivera Bokus Play, klickar du på "Prova fritt i 30 dagar". Du slussas sedan vidare till en sida där du kan välja vilket abonnemang du vill prova. Bas kostar 79 kr i månaden och är till för dig som inte läser eller lyssnar så mycket på böcker. Med Bas får du tillgång till en bok i månaden.

Premium kostar 149 kr i månaden. Med Premium får du tillgång till samtliga böcker i applikationen och kan lyssna och läsa obegränsat.

Familj kostar 229 kr i månaden. Med Familj får du tillgång till samtliga böcker i applikationen och ni kan vara 3 samtidiga användare. 


Läs gärna mer om de olika abonnemangen.När du har valt abonnemang kommer du att få starta ett användarkonto hos Bokus.

Du anger din e-postadress, skapar ett lösenord och anger ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer säkerställer du att ditt abonnemang är personligt och enbart används av dig.

Har du redan ett konto på Bokus behöver du inte skapa ett nytt för Bokus Play utan du kan använda samma inloggningsuppgifter som användare av Bokus Play. 
Här kan du även ange kampanjkod om du har fått ett separat erbjudande.

När du väl har skapat ett konto eller valt att logga in på ett befintligt konto, kommer du till en sida där du ska aktivera ett betalkort. Du behöver aktivera ett betalkort även om du har en provperiod på 30 dagar. Du debiteras inte för provperioden men i och med att du fyller i dina kortuppgifter kan vi hantera din betalning om du väljer att fortsätta som abonnent när provperioden är slut. På så sätt blir övergången smidig och du kan fortsätta att lyssna och läsa utan avbrott.


De kort vi accepterar är:
Visa
MasterCard/EuroCard
American Express


När du har ett konto är det bara att ladda ner applikationen "Bokus Play" via Google Play eller App Store och börja lyssna eller läsa


Vill du inte fortsätta med ditt abonnemang efter provperioden behöver du aktivt avsluta det via "Mina sidor" eller kontakta kundservice.

Jag har redan ett användarkonto på Bokus - kan jag använda det?
Om du redan har ett privat användarkonto på Bokus kan du självklart använda det! Du loggar enkelt in via "Mina sidor." På "Mina sidor" kan du även byta lösenord.

Tillbaka till Bokus