En köpt digital bok kan du ladda ned till, och läsa eller lyssna på, i:

• Dator
  • Surfplatta
  • Mobiltelefon

Det som krävs är att enheten har den tekniska utrusningen för att kunna ladda ned en digital bok. Du kan även ladda ned böckerna till diverse läsplattor, men det är inte säkert att vi kan ge någon support om ett fel uppstår. Läs om att ladda ner och läsa på olika enheter. Läs om att ladda ner och lyssna på olika enheter.

Synka mellan enheter:
Om du har två olika enheter där du växelvis använder en specifik app för läsning eller lyssning, t ex en Android-telefon och en iPad, synkas det mellan de olika enheterna så att du vet var du är i e-boken eller ljudboken. Om du till exempel är på kapitel två i appen på en Androidtelefon , visas kapitel två om du sedan öppnar boken i samma app i en iPad.

För att synkningen ska fungera, tänk bara på att stänga boken och logga ut från appen på den enhet du för tillfället använder, för att sedan logga in på den andra enheten.