Kontrollfrågor och felsökning om du har problem med att skapa konto i Dito:

• Är ditt valda användarnamn upptaget? Välj ett annat.
  • Om din unika e-postadress är upptagen som användarnamn har du förmodligen redan ett aktivt konto på Bokus. Om du inte vill skapa ett helt nytt konto, logga in och använd ditt Bokuskonto även i Dito-appen.
  • Säkerställ att du använder använder endast giltiga tecken i ditt användarnamn: a-ö, A-Ö, samt punkt och @-tecken.
  • Säkerställ att du använder endast giltiga tecken i ditt lösenord: a-ö, A-Ö, och 0-9. Behöver du byta lösenord gör du det genom att logga in på Mina sidor på Bokus.
  • Vet du med dig att du redan har ett konto, men problemet är att du inte kan logga in? Läs om hur du felsöker.

Om problemen med att skapa nytt konto kvarstår, kontakta vår kundservice via kontaktformulär nedan. Vi testar då att återskapa felet eller hjälper dig med en guidning till lösning på problemet.Tänk på att få med så mycket uppgifter som möjligt för snabbare hantering.