For information in English.

Betalningsalternativ

Fakturabetalning
I samarbete med Svea Ekonomi erbjuder Bokus betalningar via pappersfaktura, PDF eller e-faktura.

Under en kan du fortfarande få fakturor som hanteras av Klarna, som tidigare var vår betalpartner. Du kan utläsa på din faktura om det är Klarna eller Svea Ekonomi som hanterar betalningen för just den aktuella ordern. Läs mer om Sveas fakturavillkor. Läs mer om hur du ansöker om e-faktura.

Bedrägeri vid fakturabetalning
Vi och Svea Ekonomi arbetar aktivt med att förhindra bedrägeri. Om du trots allt misstänker att du har blivit utsatt för bedrägeri, eller inte känner igen en beställning eller en transaktion, hjälper vi dig förstås.

Gör så här:
- Kontakta vår kundservice med så mycket uppgifter som möjligt om den aktuella beställningen, för snabbare och smidigare hantering. Använd kontaktformulär nedan.
- Tänk på att alltid göra en polisanmälan vid misstänkt bedrägeri.


Kortbetalning
Kortbetalning för företagskunder är något vi för närvarande inte kan erbjuda.
För företagskunder med svensk fakturaadress erbjuder vi betalning mot faktura via Svea Ekonomi.
För företagskunder med fakturaadress utomlands erbjuder vi köp och betalning som privatkund. 


Frågor 

Svea Ekonomi
Om du har frågor som rör de ekonomiska transaktionerna kopplade till din faktura - faktura, betalning, inkasso - vänligen kontakta Svea Ekonomi via mejl eller telefon på faktura@svea.com eller 08-735 29 59. Du hittar deras kontaktuppgifter även på själva fakturan.


Bokus
Övriga frågor - vara, beställning, leverans, retur - vänligen kontakta Bokus kundservice via kontaktformulär nedan.Tillbaka till Bokus