Om du inte har användarkonto sedan tidigare skapar du enkelt ett genom att fylla i detta formulär.

Om ditt företag/organisation är avtalskund kopplas ditt företagskonto automatiskt ihop med företagets avtal när du anger organisationsnumret vid registreringen. Denna process är mycket enkel och tar inte mer än någon minut att genomföra. Därefter är det bara att börja handla. När du är inloggad som avtalskund och söker efter böcker på vår hemsida kommer du att se de priser som gäller för ditt avtal.