Ändra i order
Du kan avbeställa delar eller hel order, men inte ändra antal eller lägga till titlar. Ändringen kan göras fram till dess att din order börjar plockas.
Logga in på ”Mina sidor”. Välj sedan ”Beställningar” och klicka dig fram till rätt order. För att avbeställa en titel på din order klickar du på ”Avbeställ” vid titeln.

Om det är för sent att avbeställa framgår det:

Om du inte har beställt via användarkonto behöver du kontakta kundservice via kontaktformulär nedan, för att avbeställa.