Följande appar är vad vi rekommenderar för att lyssna på nedladdade ljudböcker köpta på Bokus i iOS och Android. För rekommenderade appar till nedladdade e-böcker läs mer här

BookPlayer

Gratis

• Plattformar: iOS (iPad / IPhone)
  • Klarar kopieringsskydd: Vattenmärkning och DRM.
  • Klarar format: Ljudbok

Guide till hur du laddar ner och lyssnar i BookPlayer för iOS (iPhone och iPad).

Smart AudioBook Player
Gratis fullversion första 30 dagarna, därefter kostnad för grundversion.

• Plattformar: Android
  • Klarar format: Ljudbok

Guide till hur du laddar ner och lyssnar i Smart AudioBook Player för Android.