Följ dessa anvisningar för att ladda ner PocketBook Reader till din iPhone eller iPad och få tillgång till din e-bok utan DRM krypteringsskydd köpt hos BokusFör böcker med DRM krypteringsskydd i PocketBook Reader finns instruktioner här. Osäker på vad DRM är? Mer om DRM.

1. Hitta appen PocketBook Reader i App Store och ladda ned till din iOS-enhet.
  2. Öppna PocketBook Reader på enheten.
  3. Godkänn "Terms and Conditions".
  4. Starta Safari, öppna Bokus och logga in på ditt användarkonto.
  5. När du är inloggad på "Mina sidor" välj "Digital bokhylla".
  6. Leta upp ljudboken du har köpt och vill ladda ner till din iOS-enhet.
  7. Klicka på “Ladda ned”, därefter "Ladda ned nu".
  8. Klicka “Hämta” när du får frågan om du vill hämta den aktuella e-boksfilen.
  9. Vänta tills nedladdningen är klar. Det är när den lilla blå cirkeln med pil i till vänster om webbadressen i sidfoten är full.
  10. Klicka på den fulla cirkeln med pil nedåt och välj “Hämtningar” i menyn som kommer upp.
  11. Klicka på e-boksfilen i nästa meny.
  12. Klicka på "Dela"-symbolen (en ruta med uppåtpil)
  13. Välj rätt app för att öppna boken, det vill säga "PocketBook Reader". Om du inte ser appen separat i menyn, kan den finnas under "Mer".
  14. Nu ska du kunna hitta boken i biblioteket och börja läsa!

Notering: För att använda PocketBook Reader behöver du i något skede skapa ett PocketBook-konto och godkänna appens villkor (se punkt 3 ovan).

Till Bokus utbud av e-böcker