Vill du lyssna på en digital bok via din dator rekommenderar vi att du använder ITunes eller Windows Media Player

Gör så här:

1. Logga in på ditt användarkonto på Bokus. I din Digitala bokhylla under Mina sidor hittar du dina köpta böcker.

2. Välj ”Ladda ned” och boken laddas då ner till din dator som en Zip-fil och finns under ”hämtade filer” bland dina dokument.

3. Dubbelklicka på zip-filen och klicka sedan på "Extrahera alla filer". Följ anvisningarna för att packa upp filen. Du ska sedan se flera filer i stället för en stor.

4. Öppna iTunes eller Windows Media Player.

5. Markera filerna och dra dem över till iTunes eller Windows Media Player.

Du kan nu börja läsa eller lyssna på din bok!

Vill du lyssna i mobil eller surfplatta rekommenderar vi vår app Bokus Reader