Ändra i order:

Du kan avbeställa delar av, eller hel, order, men inte ändra antal eller lägga till titlar. Ändringen kan göras fram tills dess att din order börjar plockas på vårt lager.

Gör så här:

1. Logga in på "Mina sidor"

2. Välj "Beställningar" och klicka dig fram till rätt order

3. För att avbeställa en titel på din order klickar du på "Avbeställ" vid titeln. Om det är för sent att avbeställa framgår det

Om du inte har beställt via användarkonto behöver du kontakta kundservice via kontaktformulär nedan, för att få hjälp att avbeställa