Detta felmeddelande tyder på att du antingen har kopplat boken med ett felaktigt Adobe-ID eller ett Gäst-ID.

Alternativ 1

E-boken har laddats ned vid ett tidigare tillfälle och är kopplad till ett annat Adobe-ID än det som nu finns i "Adobe Digital Editions". Om boken är auktoriserad till ett annat Adobe-ID än det som används just nu i "Adobe Digital Editions" måste det som används bytas ut

Gör så här:

1. Klicka på Help högst upp till vänster i "Bookshelves"-menyn (där alla böcker visas)

2. Klicka sedan på Authorize computer (eller Ctrl + Shift + U) och följ instruktionerna som finns där

Alternativ 2

E-boken har laddats ned till "Adobe Digitale Editions" där inget Adobe-ID har funnits och e-boken har därför auktoriserats utan ett Adobe-ID och i stället fått ett så kallat Gäst-ID. I dessa fall kommer e-boken att aldrig kunna läsas annat än på just den datorn. Om du har ett Gäst-ID behöver du en ny länk

Gör så här:

1. Omauktorisera din enhet och skapa dig ett Adobe-ID så att felet inte inträffar igen. Läs om hur du skaffar ett Adobe-ID

2. Kontakta kundservice via kontaktformulär nedan för att få hjälp med ny länk

Tänk på att:

Alltid koppla boken till samma Adobe-ID för varje enhet du ska ladda den till. Har du laddat ned boken tidigare och vet om att du kopplade den till ett Adobe-ID men ändå får felmeddelande kan det hända att du är inloggad på fel Adobe-ID Har du glömt dina inloggningsuppgifter för ditt ID kan du alltid kontrollera dem hos Adobe.