Tillsammans med Instabox erbjuder Bokus leverans för hämtning i ett skåp. Fraktalternativet "Paketskåp" kommer att vara synligt i kassan, om Instabox har skåp där du bor.
Kostnaden för leverans med Instabox är 35 kr. Du kan redan i kassan välja annat skåp än det förvalda. Klicka på "Ändra" så får du upp en lista med de skåp som är giltiga för valt postnummer i beställningen.

Leverans:

• När du beställer leverans med Instabox får du ett SMS eller ett mejl från dem så fort paketet lämnar oss.

• Via spårningslänken i SMS:et/mejlet hittar du all leveransinformation du behöver; beräknad leveranstid, vägbeskrivning till upphämtningsplatsen, öppettider med mera.

• När paketet är framme och färdigt att hämtas, skickas ett SMS till dig med pinkod för att kunna låsa upp skåpet.

• Om du vill ändra skåp, klicka på länken i något av SMS:en/mejlen du har fått från Instabox. Så länge det är är möjligt att byta skåp finns funktionen.

• Om du har angivit fel telefonnummer och vill ändra, mejlar du Instabox från samma mejladress du angav vid köpet. Du kan också svara direkt på bekräftelsemejlet du fick från dem.

Efter leverans:

• Ditt paket ligger i skåpet i tre vardagar. Lördagar och helgdagar räknas som halva vardagar.

• Du kan själv förlänga liggtiden med 3 dagar, det gör du via spårningslänken du fick i ditt SMS.

• Efter tre dagar går paketet åter till Instabox. Du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma skåp, eller till ett annat, utan extra kostnad.

BankID och identifiering:

• Av säkerhetskäl behöver du legitimera dig när du hämtar ut ditt paket. Detta sker med BankID, om du legitimerar dig med BankID när du betalar köpet hos oss via Klarna.
    Har du valt och fått godkänt annan identifiering hos Klarna, kan du också identifiera dig på annat sätt hos Instabox. Kontakta i så fall kundservice via kontaktformulär nedan.

Läs mer om hur Instabox hanterar BankID
Läs om Instabox klimatarbete
Hitta till Instabox vanliga frågor och svar
All annan information finns på Instabox hemsida