Om du vill ha en något billigare leverans med lite längre leveranstid, kan du välja "Postleverans" för 29 kr i kassan.

Om du väljer att handla för över 199 kr blir detta alternativ gratis och heter "Postleverans Gratis".

Genom att välja alternativ "Postleverans" eller "Postleverans Gratis" får du din leverans i första hand med CityMail
Om CityMail inte har utdelning på ditt postnummer skickas paketet i stället med PostNordOm det visar sig vid utleverans från vårt lager att paketet är så stort eller skrymmande att det inte kan hanteras av varken CityMail eller PostNord levereras det direkt till ditt närmaste Schenker utlämningsställe/ombud även om du inte har valt det vid beställningstillfället.

Paket med CityMail delas ut i din brevlåda. När försändelsen har levererats i brevlådan får du ett SMS.

Om paketet inte går ner i brevlådan ringer alltid brevbäraren på. Är du inte hemma lämnas paketet utanför din dörr, så kallad LAD = Leave at Door. När försändelsen lämnats utanför din dörr får du ett SMS med bild på paketet.

I vissa enstaka fall, när det visar sig att CityMail inte kan dela ut, kan paketet lämnas hos DHL utlämningsställe i stället för att lämnas utanför dörr. Det kan röra sig om till exempel felaktig adressangivelse eller oförutsedda väderleksförhållanden. Detta görs för att du ändå ska få ditt paket så snart som möjligt. När försändelsen finns hos utlämningsstället, får du ett SMS eller mejl med information om var du hämtar den.

Frakttiden för leverans med CityMail är 3-4 vardagar från vårt lager.
Om du väntar leverans via CityMail kan du själv se när nästa utdelning sker till ditt postnummer.

Läs gärna mer om CityMail.


Tillbaka till Bokus