Hemleverans

Paket med CityMail delas ut i din brevlåda. När försändelsen har levererats i brevlådan får du ett SMS.
Om paketet inte går ner i brevlådan ringer alltid brevbäraren på.

Är du inte hemma lämnas paketet utanför din dörr, så kallad LAD = Leave at Door. När försändelsen lämnats utanför din dörr får du ett SMS med bild på paketet.

Paketskåp

På ett antal postnummerområden anlitar CityMail tjänsten och företaget iBoxen för leverans till skåp. Du kan då som mottagare av paket välja att få utdelning i skåp i stället för som brevlådepaket. Denna tjänst går inte att välja i vår kassa utan erbjuds av CityMail först efter det att du har fått en SMS-avisering om kommande leverans från CityMail. För detta behöver du ladda ner appen iBoxen. Läs mer om tjänsten paketskåp.

För support, kontakta iBoxen med det telefonnummer som finns uppsatt på boxarna, eller CityMails mottagarservice.

DHL ombud

I vissa enstaka fall, när det visar sig att CityMail inte kan dela ut, kan paketet lämnas hos DHL utlämningsställe i stället för att lämnas utanför dörr. Det kan röra sig om till exempel felaktig adressangivelse eller oförutsedda väderleksförhållanden. Detta görs för att du ändå ska få ditt paket så snart som möjligt. När försändelsen finns hos utlämningsstället, får du ett SMS eller mejl med information om var du hämtar den. Försändelsen ligger kvar hos DHL i 14 dagar innan den går i retur.

Leveransdag

CityMail delar ut post och paket vid olika dagar och du kan själv se när nästa utdelning sker till ditt postnummer.

Läs gärna mer om CityMail.