När ditt paket är färdigt för leverans får du ett mejl från oss, "Leverans på väg". Detta är din digitala följesedel och i den finns en spårningslänk till den transportör du har valt. Via den länken kan du följa paketets väg från det att det har lämnat vårt lager.

I funktionen "Var är min bok" kan du följa ditt paket, hela vägen från från orderläggning till leverans. Via denna funktion får du också spårningslänken så snart ditt paket är på väg med transportör.

Du kan även spåra din försändelse direkt hos transportören genom att ange paketets försändelse-ID:

Instabox
Budbee

Schenker

PostNord

CityMail